In het weekend van 18, 19 en 20 maart organiseerde KCAR een internationale WIKF-stage onder leiding van World Chief Instructor sensei Jon Wicks, Chief Instructor Belgium en president van WIKF Europa sensei Mathieu Beysen en vice-president van WIKF Europa sensei Wim Massee. Het was een groot succes met meer dan 500 deelnemers.

Op zondag zijn 8 kandidaten met succes opgegaan voor hun Dan graad. Voor Shodan zijn opgegaan Katja Lijnen, Lindsey Hollanders en Vincent Dewolf. Voor Nidan zijn opgegaan Lien Marquillier en Daphne Kuipers. Voor Godan Leen Put, Bart Verpuylt en Johan Marquillier. Proficiat aan all geslaagden.

 

 

Tijdens de stage van Jon Wicks is Serge Gilen geslaagd voor zijn 5e DAN WIKF. Gerrit Baele en Carlo Jansen zijn geslaagd voor hun 4e DAN WIKF. Proficiat met dit prachtige resultaat.

 

In het weekend van 23 oktober heeft voor het eerst sinds de uitbraak van COVID een traditionele stage weekend onder leiding van John Wicks plaatsgevonden in Bilzen. Alle trainingen waren bijzonder goed bezocht. Het was duidelijk dat iedereen uitkeek naar een goede en leerzame stage.

 

 

Vanaf zaterdag 4 september vinden de trainingen weer plaats in de traditionele Honbu Dojo, in de sporthal de Kimpel in Bilzen. Neem de ingang aan de zijkant van de sporthal om binnen te geraken.

------------------------------------------------------

Ook het dangraadexamen van eind oktober moest vanwege het coronavirus worden verplaatst en werd in plaats van 24 oktober al op 13 oktober 2020 afgenomen. Er waren maar liefst 16 kandidaten, en zij slaagden allemaal. Huib Fransen, Ben Van Aerde, Wendy Schaekers en Katuschka Van Nuland behaalden hun zwarte gordel (1e Dan), Daphne Kuipers bevestigde haar junior 1e Dan in een volwaardige senior 1e Dan, Sander Deckers en Stephan Geys slaagden voor 2e Dan, Laura Sikorski, Roxanne Jansen, Tom Christiaens, Sven Vandermeulen, Thierry Starinieri en Philip Kennes werden 3e Dan en Louis Prenten, Pascale Van Roosendael en Stan Weckx mogen zich nu 4e Dan noemen.

Proficiat!

Vanwege het coronavirus werd het dangraadexamen van juni uitgesteld, maar op 23 juli 2020 kon dit alsnog doorgaan. Het examen werd door alledrie de kandidaten met goed gevolg afgelegd en Walter Achten, Katrien Put en Sven Sikorski zijn geslaagd voor 2e Dan.

Proficiat!

Op zaterdag 2 november 2019 zijn Richard Van Boekholdt, Brecht Evens en San Bosmans geslaagd voor hun 4e Dan. Sidney van Herreweghe is geslaagd voor de 2e Dan. Onze Nederlandse vrienden Sander en Lenno zijn geslaagd voor hun 1e Dan.

Proficiat aan alle kandidaten!

 

 

In het weekend van 3 november heeft het traditionele stage weekend onder leiding van John Wicks plaatsgevonden in Bilzen. Het was een stage met een zeer grote opkomst tijdens alle  trainingen.

 

 

Welkom

Beste karateka's,

In naam van WIKF Belgium heet ik jullie van harte welkom op onze website. We hopen jullie via deze site op de hoogte te houden van de werking, de agenda en de structuur van WIKF Belgium en het WIKF in het algemeen.

Alain Rayen
President WIKF Belgium

Foto's


Diverse foto's van activiteiten van WIKF Belgium

Foto's bekijken

Wado Ryu


De geschiedenis van Wado-Ryu

Het verhaal van:
- Hironori Ohtsuka
- Tatsuo Suzuki

Ga naar boven